Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Wij hebben een nachtje bij Fred en Annemarie geslapen, we waren op de fiets en kwamen kliedernat aan, alles, we kregen een geweldig warm welkom waar we op dat moment o zo blij mee waren. Onze natte spullen werden gewassen en gedroogd en in de avond heerlijk genoten van hun kookkunsten en gezelligheid. Top adres!

Rudo & Jacqueline
zaterdag 30 oktober 2021

We hebben 5 dagen genoten!:
Van de B eb B
Van het eten
Van de mooie gesprekken met Fred en Annemarie
Van alle tips
Van de omgeving
Van cultuur en natuur
Voor de goede zorgen toen één van ons onverwacht een dokter nodig had
Van poes Truffel
Van ons gezin weer eens bij elkaar
Kortom het was geweldig
Gastvrijheid lijkt uitgevonden door Fred en Annemarie

Annemarie en Jaco
donderdag 28 oktober 2021

Lieve Annemarie en Fred,
Wat hebben wij weer heerlijke dagen gehad in september 2021, gastvrij lekker eten, en onze vertrouwde kamer. Het weer was ons ook goed gezind, kortom (top top top). Graag tot volgend jaar voor de 8e keer. Een lieve groet van Siem & Kitty voor de beste gastvrouw en gastheer.

Siem en Kitty
zaterdag 23 oktober 2021

Blij dat we niet in één trek naar huis zijn gereden, maar nog een laatste nacht en tables d'hotes bij jullie boekten. Heel gastvrij ontvangen, perfecte kamers met héél goede bedden, alles tot in de kleinste details verzorgd. Heerlijk gegeten in aangenaam gezelschap. Prachtige omgeving, jammer dat we de tijd niet hadden om er een lange wandeling te maken. Wij komen zeker nog terug!

Ingrid, Patrick,Alice en Rose
maandag 09 augustus 2021

Ik blijk niet via Booking.com geboekt te hebben en daarom kan ik jullie niet helpen met de rating.

Voor ons is het zeker een 9,2, helaas liep er een kat anders was het een 10 geweest. Overigens een heel lief beestje (Henny).

Dank voor jullie bijdrage aan onze vakantie, wij kijken er heel positief op terug.

De uitgesproken tip om de prijs wat te verhogen herhalen we ook nog een keer, het is met de concurrentie zeker mogelijk.

Veel succes met het ballonnen festival en nog een succesvolle zomer.

Henny en Ine
dinsdag 27 juli 2021

Wat was het weer een heerlijke start van de vakantie: drie dagen lekker door jullie verwend worden! Het gebied blijft ons verrassen. Nu weer met een mooie wandeling afgewisseld met kunstwerken. Jullie zorgen ook voor een leuke sfeer tussen de gasten, waardoor er altijd interessante gesprekken zijn. Dank jullie wel

Jos en Loes
woensdag 21 juli 2021

Wat een heerlijk weekje hebben mijn Madam-vriendinnen en ik achter de rug! Dank voor jullie gezelligheid, gastvrijheid en héérlijke maaltijden! Tot nog weer eens een keer!

Annemiek
zondag 27 juni 2021
Benoît
zondag 20 september 2020