Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Lieve Annemarie & Fred maar ook Dries onze fijne gezellige en 1e WO deskundige rondleider van het lange weekeind jl. 16 tot en met 19 september 2022. Een bijzonder interessant en goed gevuld weekend bovendien erg interessant een uniek programma met alleen maar hoogtepunten.
Het was voor ons de eerste keer maar het leek wel om thuis te komen op deze bijzondere plek.
De gastvrijheid van jullie allebei is hartverwarmend. Heerlijk gegeten en erg gezellig getafeld en de kookkunst van beide is ook niet te versmaden, wat hebben wij ervan genoten, van de bietensoep tot het lunchpakketje toe het was allemaal gewoon fantastisch en nog lekker ook. Grote ruime kamer met heerlijke douch en prima bed en het contact met de andere gasten was alsof we een groten vrienden club waren, gewoon gezellig.
Het weer was goed, wij hebben genoten, en komen zeker weer snel terug voor een 1e WO vervolg dus; Dries jij bent er dan ook al is het alleen maar voor George & Rien.
Een dikke knuffel van ons allebei.
Groet, George & Rien.

6 oktober 2022

George & Rien
donderdag 06 oktober 2022

Goed verblijf bij jullie en lekker gegeten. Een prima combi met de chambre d’hôte van Lucie en Gerrit. We hebben genoten van de fietstochten.

Anneke en Lida
woensdag 21 september 2022

Le Ciel Bleu is een fijne Chambres d’hôtes met een gezellige en ongedwongen sfeer. Er wordt heerlijk gekookt en het ontbreekt je aan niets! Erg fijne omgeving om te fietsen en te wandelen. We hadden het geluk dat er toevallig werd geoefend voor een kooruitvoering, dat was erg gezellig☺️
Annemarie en Fred, bedankt voor de goede zorgen!

Marianne en Yvonne
zondag 07 augustus 2022

Op weg naar het zuiden hier lekker overnacht. We zijn erg warm en gastvrij ontvangen, zo kom je echt even tot rust na een dag rijden op de snelweg. Voetjes omhoog en lekker even bijkomen. Lekker eten en een koud biertje staat klaar. Meer heb je niet nodig. We hebben met onze dochters inde 4 persoonskaart geslapen en dat was helemaal prima zo. Lekker uitgerust de reis hervat. We komen zeker nog een keer terug.

Ivo en Edith
zaterdag 23 juli 2022

Een midweek genieten van de chambre d’hôtes en de table d’hôtes. Prima geslapen op goede bedden. In de kamer een hangkast met veel hangertjes! Fijn gefietst door de schitterende omgeving. Fred en Annemarie hebben ons verwend! Le ciel bleu is een aanrader!

Carel & Yvonne
zondag 26 juni 2022

Voor de tweede keer waren we een week in Le Ciel Bleu voor een schilderweek. En opnieuw hadden we een geweldige week. Heerlijk gevarieerd en gezond eten, geen moeite is Fred en Annemarie te veel. Een ontspannen sfeer en een prachtige omgeving maken het compleet! Kortom een aanrader!

Sonja
vrijdag 10 juni 2022

De schilderweek was weer top! 'n Fijne en ontspannen sfeer en prima verzorgd met heerlijk eten en lekkere bedden. En dat alles in een fraaie glooiende omgeving. Kortom, een superfijne plek!!

Ros
donderdag 09 juni 2022

Wij hebben een nachtje bij Fred en Annemarie geslapen, we waren op de fiets en kwamen kliedernat aan, alles, we kregen een geweldig warm welkom waar we op dat moment o zo blij mee waren. Onze natte spullen werden gewassen en gedroogd en in de avond heerlijk genoten van hun kookkunsten en gezelligheid. Top adres!

Rudo & Jacqueline
zaterdag 30 oktober 2021