Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Benoît
zondag 20 september 2020

in 1 woord GEWELDIG!!
De perfecte gastvrijheid. We voelden ons gewaardeerd en thuis. En ik merk dat ze dat bij iedere gast doen. Zo kun je er prima alleen vertoeven, maar als je met rust gelaten wilt worden, kan het ook. Geboren gastheer en _vrouw. Daarbij kunnen ze nog voortreffelijk koken ook, met veelal eigen producten. Bedden prima en badkamers ook. Omgeving perfect voor wandelingen en voor ons als motorrijders ook een feest. Ze hebben alle kennis die je nodig hebt over de streek en dus fijne tips. Wij waren hier voor de 2e keer. (1E keer op doorreis naar Ardeche en 2e keer met motoren, paar daagjes langer. Ik voel zomaar een 3e keer aankomen) Het fijne is dat je heerlijk mee kunt eten. We komen er met een lach aan en met bredere lach weer weg. Niet omdat we blij zijn dat we weggaan, maar bij terugblikken naar fijne, gezellige en relaxte momenten. Annemarie en Fred, het was weer fantastisch! Liefs, Kasper en Nienke

Nienke en Kasper
zondag 13 september 2020

Dit keer een enkele overnachting op de terugreis. Al jullie extra voorzieningen en zorgen in deze pandemie periode geven een heel veilig gevoel. En dat zonder geweld te doen aan de gastvrijheid en openheid die jullie zo eigen is. Klasse!
Graag tot de Libanese Wine and Dine in november

Peter en Birgit
zaterdag 22 augustus 2020

Fred, Annemarie en ook Sofie, bedankt voor deze heerlijke week. Het eten was heerlijk. Jullie gastvrijheid was super.
De kamer was ook super....
Vast en zeker tot ziens!

René en Petra
vrijdag 14 augustus 2020

Hebben enkele geweldige dagen gehad bij Fred en Annemarie. Hebben arrangement "Te voet de Meuse door" geboekt. Zeer gastvrij en ongedwongen. De table d'hotes is van zeer hoog niveau, er wordt met passie gekookt. We hebben geweldig kunnen wandelen. Prachtige, rustige streek en zij zijn zeer behulpzaam bij het uitzoeken van tochten en informatie over de omgeving. Een echte aanrader!

Joris en Ben Bruggink
zaterdag 18 juli 2020

We zijn ongelooflijk gastvrij en warm ontvangen en hebben een heerlijke kerst gehad. Kerstdiner, allebei de kerstdagen, heerlijk! Alles prima verzorgd, lekker eten, mooie kamer, schoon. Schitterende omgeving om te wandelen, veel te zien: vlakbij Verdun,
Nancy en Metz. In 2020 zijn we weer van de partij.
Veel dank aan Fred en Annemarie !

Margaret en Hans Wamelink
zondag 29 december 2019

Voor de 2e keer het wine and dine weekend meegedaan. Het was weer fantastisch verzorgd. Heerlijk om met elkaar de diners te maken waar nodig ondersteund door Fred en Annemarie.
En weer ontzettend gastvrij ontvangen en verzorgd. Prima kamers en heel gezellige nieuwe uitbouw aan de keuken.
Op naar het wine and dine van 2020!

Peter en Birgit
zaterdag 16 november 2019

Na een prachtig Vogelaarsweekend en een zeer gelaagd Bierweekend hebben we 2 weken geleden een weekend "La Grande Guerre" meegemaakt. Ook dit derde weekend was wederom goed georganiseerd door Annemarie en Fred. Heel veel geleerd van de omgeving en de geschiedenis van dit gebied. De ontbijtjes, lunches ,dinertjes en avondborrels waren weer zeer goed verzorgd en gezellig samen met de andere gasten. .Ook onze kinderen (twintigers) die voor het eerst mee waren, waren zeer verrast en hebben een prachtig weekend gehad. We houden de website en Faceboekpagina in de gaten voor het boeken van een volgend weekend in Le Ciel Bleu. Die gaat er vast en zeker komen.

Betty en Menno
donderdag 26 september 2019