Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Bedankt voor de gastvrijheid,mooie kamer en een heerlijk ontbijt. Onze kinderen vonden het superleuk.

Groetjes Fam. Bruschke

Fam. Bruschke
dinsdag 29 juli 2014

Beste Fred en Annemarie,

Na veel file, binnendoor wegen en een spugend kind laat bij jullie Chambre d'hôtes aangekomen waar een heerlijk diner en glaasje voor ons én de kids (pannenkoeken) klaar stond: wat een warm bad! We hebben genoten van jullie gastvrijheid, zeker een aanrader en wat ons betreft: à bientôt!

Paul en Marike
maandag 28 juli 2014

Lieve Annemarie en Fred,
Onze eerste kennismaking met een Chambre d' Hôtes. Wij hadden het niet beter kunnen treffen. Jullie waren gastvrij, attent, onderhoudend en zorgzaam. Het eten en de wijn waren heerlijk en wij hebben genoten van de leuke avonden met de andere gasten.
Wij komen beslist terug.
Bedankt,
Loek en Mia

Loek en Mia de Jonge
zondag 13 juli 2014

Lieve Fred en Annemarie,

We hebben zo genoten van ons lange weekend bij jullie, het was heerlijk. Schitterende kamer, schitterend weer, zalig gegeten, genoten van de contacten met de andere gasten en uiteraard van jullie en jullie gastvrijheid. En wat wonen jullie daar toch in een mooi stukje Frankrijk. Gauw weer eens overdoen. Bedankt en tot de volgende keer!

Guus & Linda
dinsdag 17 juni 2014

Graag wil ik nog even meegeven dat in retrospectie op ons weekend in D-a-B, alle deelnemers rondlopen met een brede smile omwille van de gastvrijheid, de dienstbaarheid en alles wat met het uitbaten van een B&B te maken heeft en dat dat allemaal ver boven de gemiddelde goede ervaring mag gerangschikt worden. Hebben een reuze weekend bij jullie doorgebracht en zijn er dankbaar voor. Achteraf besef ik eigenlijk nog meer hoe goed het was, eerder dan op het moment zelf omdat ik dan met teveel andere dingen bezig moest zijn.

Bedankt!

Groeten van iedere moto en passagier die erbij was.

Luk Paelinck
woensdag 11 juni 2014

Wij hebben een geweldig verblijf gehad in de meivakantie. Samen met onze 3 kinderen. Fred en Annemarie zijn erg gastvrij. En de kids vinden het verblijf leuker als centerparcs

Madelon & Remco
dinsdag 27 mei 2014

Practige website geworden lieve mensen! Echt iets om trots op te zijn! jullie levenswerk heeft een uitzonderlijk mooie vorm gekregen die heel veel succes en leuke gasten gaat brengen!

Hannah
dinsdag 27 mei 2014

Hallo Fred en Annemarie.

Bedankt dat jullie ondanks, de klap van Fred op mijn hoofd, ons toch een heerlijke avond hebben bezorgd. Het eten was lekker en gezellig, pressies waarom wij een chambred'hote nemen in plaats van een hotel.
Succes met de rest van de verbouwing, wij raden jullie adres zeker aan. koppie is weer helemaal oké.

Cor en Jan

Jan Groen
dinsdag 20 mei 2014