Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Lieve gastheer en gastvrouw,
Wat hebben jullie ons verwend en wat een gastvrijheid. We waren heel blij met de groene Kamer. Wat een luxe! De omgeving is erg mooi. Vanaf Le Ciel bleu kun je al mooi wandelen of na een ritje met de auto de geschiedenis induiken rondom de eerste Wereldoorlog. Mooie uitzichten vanaf de heuvels en wijn proeven bij een chateau. We hebben heerlijk ontspannen vakantie gevierd in Le Ciel Bleu. Door het huis, de omgeving maar zeker door jullie verwennerij en gastvrijheid. Bedankt Fred en Annemarie! Groet, Astrid, Huub, Lex en Vera.

Astrid
dinsdag 06 mei 2014

Met een weemoedig (zomerkamp) gevoel reed ik weer naar huis.
Heel hartelijk dank voor de heerlijke dagen bij jullie in Ciel Blue.
Prachtige omgeving in noord Frankrijk waar je kunt fietsen, wandelen en cultuur kunt opsnuiven.
Mooie sfeervolle kamers,lekker eten en fijne wijnen.
Ik kan het iedereen aanbevelen dus zoek je een Chambre d' Hotes in de omgeving Verdun boek dan bij Ciel Blue chez Annemarie en Fred!
Groetjes en tot snel

Sacha

Sascha
dinsdag 06 mei 2014

Lieve Fred en Annemarie. Net terug van een paar heerlijke dagen in jullie chambre d'hote.
Goeie bedden, schone badkamer, heerlijk uitgebreid ontbijt en fantastisch diner. Maar bovenal hebben wij jullie gastvrijheid als zeer prettig ervaren. Zeker een plek om nog een keer terug te komen. Tot ziens dus!!!!!

Henny en dries
maandag 07 april 2014

Lieve Fred en Annemarie, zoals altijd hebben we weer genoten afgelopen weekend.
Jullie hebben weer fantastisch voor ons gezorgd en het eten was heerlijk!! En jullie huis wordt mooier en mooier. Dus kortom, komen zeker weer terug.
Lieve groet.

Arjen en Ilonka
maandag 07 april 2014

Wat een heerlijke dagen hadden we bij jullie! we bewaren goed herinneringen aan de gezellige gesprekken bij de vuurkorf, het heerlijke eten, de prachtige omgeving en natuurlijk jullie warme gastvrijheid. Dank jullie wel

Jos en Loes
maandag 10 maart 2014

Hoi Fred en Annemarie,

We hebben twee nachten heerlijk even kunnen uitrusten. En gezellig kunnen kletsen. De blauwe kamer en de badkamer waren super mooi. En ook het eten was heerlijk.
Dank je voor de gastvrijheid,

Groetjes uit Megen

Leonie, Floor, Jan en Bram
maandag 10 maart 2014

Hoi mede chambre d'hôters.

Nog bedankt voor de enorme gastvrijheid en de heerlijke, gezellige maaltijd.
Wàt een heerlijke stek!

Au révoir!

Kees, Lida en Djanka

Lida en Kees
woensdag 25 december 2013

Hallo, lieve mensen. We hebben heerlijke dagen bij jullie gehad, het weer zat mee, een mooie omgeving met veel historie (Verdun.) Een heel leuk huis met mooie kamers, goede bedden en een schone badkamer. Zelfs de zolder is nu al leuk terwijl die nog niet eens klaar is. Het ontbijt is erg uitgebreid en het diner is super. Er wordt met met veel liefde gekookt! Lekker gekletst over alles wat een mens bezighoudt. Alle aandacht voor de gasten dus een prima adres!

groetjes van Ron en Marijke.

Ron en Marijke
dinsdag 15 oktober 2013