Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Hallo Fred en Annemarie,Wij hebben voor de tweede keer erg genoten van een weekend in 'Le Ciel Bleu'. Heerlijk gegeten, lekker geslapen en na het uitgebreide ontbijt genieten van de mooie rustige omgeving. Jullie gastvrijheid en kookkunsten, Fred en Annemarie waarderen we zeer. We hebben weer een heerlijk verwenweekend achter de rug!
Groet,
Huub en Astrid.

Fam. Oostweegel-Reekers
maandag 11 mei 2015

Wat vlogen de dagen weer voorbij! Het was net zo fijn als de vorige keer. We hebben weer genoten van jullie heerlijke eten, van de verrassend prachtige omgeving. Konden we maar langer blijven!

Marcel en Hilde
maandag 11 mei 2015

Hoi Fred en Annemarie, vandaag zijn wij weer thuis gekomen. Wat was het heerlijk om bij jullie te kunnen starten. We hebben ervan genoten!
Dank en hopelijk tot ziens! Lieve groeten van ons

Niels en Danielle
zondag 05 oktober 2014

Bedankt voor de gastvrijheid,mooie kamer en een heerlijk ontbijt. Onze kinderen vonden het superleuk.

Groetjes Fam. Bruschke

Fam. Bruschke
dinsdag 29 juli 2014

Beste Fred en Annemarie,

Na veel file, binnendoor wegen en een spugend kind laat bij jullie Chambre d'hôtes aangekomen waar een heerlijk diner en glaasje voor ons én de kids (pannenkoeken) klaar stond: wat een warm bad! We hebben genoten van jullie gastvrijheid, zeker een aanrader en wat ons betreft: à bientôt!

Paul en Marike
maandag 28 juli 2014

Lieve Annemarie en Fred,
Onze eerste kennismaking met een Chambre d' Hôtes. Wij hadden het niet beter kunnen treffen. Jullie waren gastvrij, attent, onderhoudend en zorgzaam. Het eten en de wijn waren heerlijk en wij hebben genoten van de leuke avonden met de andere gasten.
Wij komen beslist terug.
Bedankt,
Loek en Mia

Loek en Mia de Jonge
zondag 13 juli 2014

Lieve Fred en Annemarie,

We hebben zo genoten van ons lange weekend bij jullie, het was heerlijk. Schitterende kamer, schitterend weer, zalig gegeten, genoten van de contacten met de andere gasten en uiteraard van jullie en jullie gastvrijheid. En wat wonen jullie daar toch in een mooi stukje Frankrijk. Gauw weer eens overdoen. Bedankt en tot de volgende keer!

Guus & Linda
dinsdag 17 juni 2014

Graag wil ik nog even meegeven dat in retrospectie op ons weekend in D-a-B, alle deelnemers rondlopen met een brede smile omwille van de gastvrijheid, de dienstbaarheid en alles wat met het uitbaten van een B&B te maken heeft en dat dat allemaal ver boven de gemiddelde goede ervaring mag gerangschikt worden. Hebben een reuze weekend bij jullie doorgebracht en zijn er dankbaar voor. Achteraf besef ik eigenlijk nog meer hoe goed het was, eerder dan op het moment zelf omdat ik dan met teveel andere dingen bezig moest zijn.

Bedankt!

Groeten van iedere moto en passagier die erbij was.

Luk Paelinck
woensdag 11 juni 2014