Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Practige website geworden lieve mensen! Echt iets om trots op te zijn! jullie levenswerk heeft een uitzonderlijk mooie vorm gekregen die heel veel succes en leuke gasten gaat brengen!

Hannah
dinsdag 27 mei 2014

Hallo Fred en Annemarie.

Bedankt dat jullie ondanks, de klap van Fred op mijn hoofd, ons toch een heerlijke avond hebben bezorgd. Het eten was lekker en gezellig, pressies waarom wij een chambred'hote nemen in plaats van een hotel.
Succes met de rest van de verbouwing, wij raden jullie adres zeker aan. koppie is weer helemaal oké.

Cor en Jan

Jan Groen
dinsdag 20 mei 2014

Lieve Fred en Annemarie,

Wat hebben wij genoten van ons lange weekend in Le Ciel Bleu. Jullie maaltijden waren verrukkelijk, de kamer en de bedden waren prima en de omgeving is werkelijk fantastisch: mooie natuur, historie, cultuur, prachtige uitzichten en een goede uitvalsbasis om heerlijk te wandelen of te fietsen. En dan niet te vergeten: het heerlijk kabbelende beekje voor de deur en als het donker is de mooie sterrenhemel bekijken.
We komen graag weer terug.
Peter en Catharina

Peter en Catharina
dinsdag 06 mei 2014

Lieve Fred en Annemarie, de foto's op de site doen de werkelijkheid onvoldoende recht! Wat staat jullie gastvrije huis in een lieflijk dalletje, en wat heerlijk om in de keuken of bij het stroompje aan de overkant aan de picknicktafel te genieten van jullie zelfgemaakte brood! Om over de heerlijke avondmaaltijden nog maar te zwijgen. Ook de omgeving was een aangename verrassing, met glooiende heuvels, her en der een vergezicht, een rijke geschiedenis en vanalles te doen, van brocante tot wandelen, kanoen, kasteeltje tot musea. We komen graag een keer terug!

Marcel, Hilde, Liam en Collin

Hilde de Bruijn
dinsdag 06 mei 2014

Lieve gastheer en gastvrouw,
Wat hebben jullie ons verwend en wat een gastvrijheid. We waren heel blij met de groene Kamer. Wat een luxe! De omgeving is erg mooi. Vanaf Le Ciel bleu kun je al mooi wandelen of na een ritje met de auto de geschiedenis induiken rondom de eerste Wereldoorlog. Mooie uitzichten vanaf de heuvels en wijn proeven bij een chateau. We hebben heerlijk ontspannen vakantie gevierd in Le Ciel Bleu. Door het huis, de omgeving maar zeker door jullie verwennerij en gastvrijheid. Bedankt Fred en Annemarie! Groet, Astrid, Huub, Lex en Vera.

Astrid
dinsdag 06 mei 2014

Met een weemoedig (zomerkamp) gevoel reed ik weer naar huis.
Heel hartelijk dank voor de heerlijke dagen bij jullie in Ciel Blue.
Prachtige omgeving in noord Frankrijk waar je kunt fietsen, wandelen en cultuur kunt opsnuiven.
Mooie sfeervolle kamers,lekker eten en fijne wijnen.
Ik kan het iedereen aanbevelen dus zoek je een Chambre d' Hotes in de omgeving Verdun boek dan bij Ciel Blue chez Annemarie en Fred!
Groetjes en tot snel

Sacha

Sascha
dinsdag 06 mei 2014

Lieve Fred en Annemarie. Net terug van een paar heerlijke dagen in jullie chambre d'hote.
Goeie bedden, schone badkamer, heerlijk uitgebreid ontbijt en fantastisch diner. Maar bovenal hebben wij jullie gastvrijheid als zeer prettig ervaren. Zeker een plek om nog een keer terug te komen. Tot ziens dus!!!!!

Henny en dries
maandag 07 april 2014

Lieve Fred en Annemarie, zoals altijd hebben we weer genoten afgelopen weekend.
Jullie hebben weer fantastisch voor ons gezorgd en het eten was heerlijk!! En jullie huis wordt mooier en mooier. Dus kortom, komen zeker weer terug.
Lieve groet.

Arjen en Ilonka
maandag 07 april 2014