Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Hoi Annemarie en Fred,

Afgelopen weekend was het fantastisch in jullie prachtige huis. Wat hebben we weer gelachen,heerlijk gegeten en wat was het gezellig in de keuken en bij de haard.Ik heb er van genoten!

Liefs van Jeanneke.

Jeanneke
dinsdag 06 november 2012

Hallo Fred en Annemarie,

Afgelopen weekend was super.
nadat we zelf de forellen zijn gaan halen, zijn we na aankomst van de andere dames heerlijk gaan koken.
de eerste avond stond er Fazant op het menu, heerlijk met allerlei gerechtjes er bij.
op zaterdag een heerlijk wandeling gemaakt met de klapstuk een lunch in het dorp Creu, waar fred verse pannekoekjes bakte, wat veel bekijks gaf in het dorp.
na de wandeling een bezoek aan de wijnboer voor een wijnproeverij en hierna een bezoek aan de geitenboerderij.
eenmaal thuis gekomen weer aan de kokkerel voor een heerlijk diner met forel.
het was in woord SUPER!!!

Liefs Ron en Woutje

Woutje
maandag 22 oktober 2012

Jambo, Fred en Annemarie. Marita gaat met jullie op stap. Ze mailde mij het adres. Ziet er erg leuk uit. Jullie hebben een veel werk verzet met een mooi resultaat. Ik hoop dat jullie een mooie tijd hebben in de blauwe lucht en omgeving!
Groeten vanuit Nairobi, Kenya.

Johan
maandag 15 oktober 2012

Weer een gezellig haakweekend gehad in Frankrijk, Vrijdag middag in het zonnetje in de tuin zitten haken. Zaterdag middag shoppen in Verdun, zondag ochtend ook nog langs de brocante geweest. Heerlijk gegeten en ontzettend veel gelachen en natuurlijk veel haken!! Heerlijk al die bollen wol en veel inspiratie. Kortom weer heerlijk genieten. Wanneer gaan we weer?

liefs Lidy

Lidy Nooij
donderdag 21 juni 2012

Hi Annemarie en Fred,

We hebben weer een heerlijke meivakantie -week in Frankrijk doorgebracht. Niet alleen het fietsen op de andem in het noorden van frankrijk is een aanrader ook jullie stekkie in Deuxnouds au Bois is een geweldig onderkomen! Ja zeker "nu al!". We hebben genoten van de gezellige woonkeuken. zitkamer en blauwe slaapkamer: alles helemaal in stijl! En niet te vergeten jullie gastvrijheid maakt zo'n vakantie onvergeetelijk. Nu terug op ons eigen stekkie zitten we te brainstormen wat voor'n mogelijkheden jullie onderkomen biedt!... en dat zijn er heel wat!!! We zijn helemaal enthousiast.
Dank jullie wel voor deze gezellige week.

liefs Peter en |Karin

Karin & Peter
zaterdag 07 mei 2011

Hallo Fred en Annemarie

Het is alweer twee weken geleden[jullie gaan ws. al bijna weer!] maar ik wil jullie nog even laten weten dat ook ik het erg naar mijn zin heb gehad tijdens het haakweekend. Breien kon trouwens ook heel goed.
Het huis is erg sfeervol en ik heb me helemaal thuis gevoeld bij jullie. Leuk om te zien hoeveel plezier jullie in het koken hebben en het smaakte heerlijk.
Kortom het was heerlijk!Bedankt voor de gastvrijheid,

groetjes, Marian.

Marian van Paridon
zondag 27 februari 2011

Hoi Fred en Annemarie,

Net terug uit "le Ciel Bleu" wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het gezellige haakweekend!
Het was erg leuk om bij jullie te gast te zijn. Fantastisch ook om te zien hoe jullie daar met z`n 2e lekker staan te kokkerelen en wij met onze haakwerkjes gezellig aan de keukentafel.
Ik heb ernorm genoten van het lekkere eten, gezellige samenzijn, `t wandelen door de bossen en gewoon lekker in het zonnetje (terwijl manlief thuis in de regen zat).
Kortom, ik kom graag nog eens terug!

Liefs, lida

ps...hoe is het jullie eigenlijk bevallen.....al die kakelende dames aan de tafel??

Lida de Bruin
woensdag 23 februari 2011

Hoi Annemarie en Fred,

Zojuist de foto's bekeken die ik het haakweekend gemaakt heb. Jullie krijgen ze.
Ontzettend genoten van de sfeer en de gemoedelijkheid.
De ongedwongenheid en het thuis voelen.
Het genot van niet te hoeven koken, maar gewoon aanschuiven. Het weer was natuurlijk ook heerlijk, in de tuin kunnen zitten in februari. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid.
Ik kom zeker nog eens terug.

Groeten, Agnes

Agnes
dinsdag 15 februari 2011