Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Hallo Fred en Annemarie,

Wat was het een heerlijk weekend. Ik heb het schilder-weekend als heel erg fijn ervaren. Luc was een voor mij heel goede en inspirerende docent, ik heb nog nooit iets gemaakt waar het gezicht ook als gezicht herkenbaar was! Het bezoek aan het museum was een openbaring. Ik was nooit een museum mens, maar dat is echt veranderd. Het eten wat ZALIG! De gastvrijheid, de prachtige kamers, geweldig. Ik heb het ook heel leuk(en spannend) gevonden om allemaal nieuwe mensen te ontmoeten, Onder die prachtige blauwe lucht ging alles helemaal vanzelf! Dank je wel en graag tot ziens!

Ada

Ada
dinsdag 25 januari 2011

Weer een keer bedankt voor een heel geslaagde schilder-workshop. Behalve dat het een manier is om kennis te maken met andere mensen, is het leuk om met z'n allen te ontdekken wat we kunnen of denken te kunnen op schildergebied. Dank aan Luc Houweling voor z'n uitleg en geduld.
Het bezoek aan het Centre Pompidou in Metz was een hoogtepunt. Net als jullie culinaire hoogtepunten.

Ineke
dinsdag 18 januari 2011

Dank jullie wel voor een bijzonder geslaagde vilt-workshop.
We hebben heerlijk gegeten, veel gelachen, cultuur opgesnoven, lekker gekletst en bijzonder mooie dingen gemaakt.

Ineke
maandag 08 november 2010

Hallo fred en Annemarie,

Ik heb weer een heerlijk weekend bij jullie gehad in Ciel bleu. Het huis wordt met de keer mooier. Het diner was weer fantastich, zeer culinair. Als welkom heerlijk taart met noten uit de noten boom, samen appeltjes rapen en applemoes koken, bij het ontbijt lekker zelf gemaakte jam van de pruimen van de pruimen boom in de buurt. Ik heb weer genoten!

Liefs Lidy

Lidy
zaterdag 23 oktober 2010

Hey Annemarie en Fred,
Mooie website, leuke workshops ben benieuwd hoe het geworden is
veel succes!
Sacha

Sascha
donderdag 26 augustus 2010

Wij kijken uit naar ons eerste bezoek van 6 t/m 8 augustus a.s.
À bientôt!

Marie-Hélène et Pierre

Mary-Ellen en Peter
zondag 01 augustus 2010

Hoi Fred en Annemarie.

Vandaag vernamen wij van Fred over jullie droom die verwezenlijkt wordt. De plek ziet er natuurlijk rustgevend uit. Erg fraaie en "hemelsheldere" website ook. Le Ciel Bleu wordt ongetwijfeld een successtory!

Len en Ingrid
dinsdag 27 juli 2010

Ik wens jullie de tijd van jullie leven op dat mooie plekje.

Rob van ’t Schip
zondag 25 juli 2010