Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Hoi Annemarie en Fred,

van harte gefeliciteerd en heel veel succes! Ook namens oma, Anneke en Joop die hier jullie website hebben bekeken.
groetjes van ons allemaal

John en Coby
zondag 10 maart 2013

Hoi Annemarie, via linkedin ben ik op deze site terecht gekomen. Wat leuk ! Ik wens je heel veel succes en hou het aanbod van le ciel bleu in mijn hoofd, wellicht komt het er van.

Hartelijke groeten, Marije Magito

Marije Magito
dinsdag 26 februari 2013

Lieve zus en semi-broer,

Hier nog een iets verlaat berichtje.
Ondanks dat we officieel bij de buren verbleven hebben we een paar gezellige dagen gehad met oud en nieuw. Ook nog even flink geklust. Er moet nog veel gebeuren maar het komt ongetwijfeld goed!

Succes met de voorbereidingen voor eind maart.

Arjen

Arjen Hermanns
zaterdag 19 januari 2013

Lieve pap en mam,

Afgelopen weekend was kort maar krachtig! We hebben geklust in de groene kamer maar het is ook altijd ontspannend; rustig een boekje gelezen, lekker gegeten en heerlijk geslapen in de roze kamer! Volgens planning zijn wij er 21 februari weer, wij kijken er nu al naar uit:)

Liefs Jeroen & Eileen

Eileen Weller
donderdag 03 januari 2013

Hoi Annemarie en Fred,

Afgelopen weekend was het fantastisch in jullie prachtige huis. Wat hebben we weer gelachen,heerlijk gegeten en wat was het gezellig in de keuken en bij de haard.Ik heb er van genoten!

Liefs van Jeanneke.

Jeanneke
dinsdag 06 november 2012

Hallo Fred en Annemarie,

Afgelopen weekend was super.
nadat we zelf de forellen zijn gaan halen, zijn we na aankomst van de andere dames heerlijk gaan koken.
de eerste avond stond er Fazant op het menu, heerlijk met allerlei gerechtjes er bij.
op zaterdag een heerlijk wandeling gemaakt met de klapstuk een lunch in het dorp Creu, waar fred verse pannekoekjes bakte, wat veel bekijks gaf in het dorp.
na de wandeling een bezoek aan de wijnboer voor een wijnproeverij en hierna een bezoek aan de geitenboerderij.
eenmaal thuis gekomen weer aan de kokkerel voor een heerlijk diner met forel.
het was in woord SUPER!!!

Liefs Ron en Woutje

Woutje
maandag 22 oktober 2012

Jambo, Fred en Annemarie. Marita gaat met jullie op stap. Ze mailde mij het adres. Ziet er erg leuk uit. Jullie hebben een veel werk verzet met een mooi resultaat. Ik hoop dat jullie een mooie tijd hebben in de blauwe lucht en omgeving!
Groeten vanuit Nairobi, Kenya.

Johan
maandag 15 oktober 2012

Weer een gezellig haakweekend gehad in Frankrijk, Vrijdag middag in het zonnetje in de tuin zitten haken. Zaterdag middag shoppen in Verdun, zondag ochtend ook nog langs de brocante geweest. Heerlijk gegeten en ontzettend veel gelachen en natuurlijk veel haken!! Heerlijk al die bollen wol en veel inspiratie. Kortom weer heerlijk genieten. Wanneer gaan we weer?

liefs Lidy

Lidy Nooij
donderdag 21 juni 2012