Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Hoi,

Mooie website ; )
Zonder gekheid, veel succes met de blauwe hemel, en ik hoop dat het wordt wat jullie er van verwachten.
Aan de inzet zal het zeker niet liggen.

Arjen
zaterdag 24 juli 2010

He wat leuk voor jullie.
Ik hoop dat het een succes wordt.
We komen snel weer die kant op.

Groetjes Eve.

Everdien
zaterdag 24 juli 2010

Hoi Fred en Annemarie,

Fred, je hebt mij al er veel over verteld. Het ziet er werkelijk fantastisch uit maar voor jullie zal het wel een enorm karwei geweest zijn. Ik wens jullie heel veel geluk met 'Le Ciel Blue' en hoop dat het voor jullie nu ook wat rust brengt en dat opbrengen kan wat jullie er mee willen.

Groeten, Sien

Sien
zaterdag 24 juli 2010

Hoi Fred en Annemarie,

Wat goed zeg om je droom te verwezenlijken! Ik hoop dat het een succes wordt. Aan de presentatie d.m.v. jullie webste zal het zeker niet liggen. Dat ziet er goed uit of om met Nico Dijkshoorn te spreken: Weller op z'n frans klaart de lucht blauw!

André de Vries
vrijdag 23 juli 2010

Hallo Fred en Annemarie,

Zie er heel goed uit die nieuwe website en jullie hebben leuke workshops. Ik kom zeker een keer een kookworkshop bij jullie doe!

Groetjes Jera

Jera
vrijdag 23 juli 2010

Hoi Fred en Annemarie,

Ik kijk er erg naar uit om jullie gast te zijn!

Groetjes, Ada

Ada
vrijdag 23 juli 2010

Lieve Fred en Annemarie,

Van harte gefeliciteerd met jullie fantastische website. Het nodigd echt uit en ik ga in mijn agenda kijken wanneer ik kan met misschien mijn zuster of vriendinnen. Je hoort het nog van mij.

Liefs Woutje

Woutje
vrijdag 23 juli 2010

Hallo fred en Annemarie,

De site ziet er prima uit. Jullie hebben ons lekker gemaakt voor een fijne vakantie aldaar. Misschien tot ziens in la douche France, Cees

Cees Duijn
donderdag 22 juli 2010