Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Hoi Fred en Annemarie,

Net terug uit "le Ciel Bleu" wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het gezellige haakweekend!
Het was erg leuk om bij jullie te gast te zijn. Fantastisch ook om te zien hoe jullie daar met z`n 2e lekker staan te kokkerelen en wij met onze haakwerkjes gezellig aan de keukentafel.
Ik heb ernorm genoten van het lekkere eten, gezellige samenzijn, `t wandelen door de bossen en gewoon lekker in het zonnetje (terwijl manlief thuis in de regen zat).
Kortom, ik kom graag nog eens terug!

Liefs, lida

ps...hoe is het jullie eigenlijk bevallen.....al die kakelende dames aan de tafel??

Lida de Bruin
woensdag 23 februari 2011

Hoi Annemarie en Fred,

Zojuist de foto's bekeken die ik het haakweekend gemaakt heb. Jullie krijgen ze.
Ontzettend genoten van de sfeer en de gemoedelijkheid.
De ongedwongenheid en het thuis voelen.
Het genot van niet te hoeven koken, maar gewoon aanschuiven. Het weer was natuurlijk ook heerlijk, in de tuin kunnen zitten in februari. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid.
Ik kom zeker nog eens terug.

Groeten, Agnes

Agnes
dinsdag 15 februari 2011

Hoi Fred en Annemarie,

Wat hebben we een heerlijk haak weekend gehad. haken, wandelen, genieten van het heerlijke eten en elkaars gezeldschap. Er werd idd heel wat gekletst tijdens het haken en borrelen. In februari al in de tuin in het zonnetje zitten haken! beter hadden we het niet kunnen hebben.

Liefs Lidy

Lidy
maandag 14 februari 2011

Hallo Annemarieke en Fred

Het schilders weekend was fantastisch. De prettige uitleg van Luuk en zijn creativiteit hebben mij doen besluiten vooral met het schilderen verder te gaan. De gast vrijheid en de zeer relaxte sfeer was erg fijn. De maaltijden waren uitstekend, erg van genoten. Het uitstapje naar het museum was inspirerend, ook m.n. het enthousiasme die de groep uitstraalde.
Graag kom ik nog eens terug, zal jullie aanbod van workshops volgen.
Bonjour et bonchances
José

José
dinsdag 25 januari 2011

Hallo Fred en Annemarie,

Wat was het een heerlijk weekend. Ik heb het schilder-weekend als heel erg fijn ervaren. Luc was een voor mij heel goede en inspirerende docent, ik heb nog nooit iets gemaakt waar het gezicht ook als gezicht herkenbaar was! Het bezoek aan het museum was een openbaring. Ik was nooit een museum mens, maar dat is echt veranderd. Het eten wat ZALIG! De gastvrijheid, de prachtige kamers, geweldig. Ik heb het ook heel leuk(en spannend) gevonden om allemaal nieuwe mensen te ontmoeten, Onder die prachtige blauwe lucht ging alles helemaal vanzelf! Dank je wel en graag tot ziens!

Ada

Ada
dinsdag 25 januari 2011

Weer een keer bedankt voor een heel geslaagde schilder-workshop. Behalve dat het een manier is om kennis te maken met andere mensen, is het leuk om met z'n allen te ontdekken wat we kunnen of denken te kunnen op schildergebied. Dank aan Luc Houweling voor z'n uitleg en geduld.
Het bezoek aan het Centre Pompidou in Metz was een hoogtepunt. Net als jullie culinaire hoogtepunten.

Ineke
dinsdag 18 januari 2011

Dank jullie wel voor een bijzonder geslaagde vilt-workshop.
We hebben heerlijk gegeten, veel gelachen, cultuur opgesnoven, lekker gekletst en bijzonder mooie dingen gemaakt.

Ineke
maandag 08 november 2010

Hallo fred en Annemarie,

Ik heb weer een heerlijk weekend bij jullie gehad in Ciel bleu. Het huis wordt met de keer mooier. Het diner was weer fantastich, zeer culinair. Als welkom heerlijk taart met noten uit de noten boom, samen appeltjes rapen en applemoes koken, bij het ontbijt lekker zelf gemaakte jam van de pruimen van de pruimen boom in de buurt. Ik heb weer genoten!

Liefs Lidy

Lidy
zaterdag 23 oktober 2010