Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Le Ciel Bleu is een fijne Chambres d’hôtes met een gezellige en ongedwongen sfeer. Er wordt heerlijk gekookt en het ontbreekt je aan niets! Erg fijne omgeving om te fietsen en te wandelen. We hadden het geluk dat er toevallig werd geoefend voor een kooruitvoering, dat was erg gezellig☺️
Annemarie en Fred, bedankt voor de goede zorgen!

Marianne en Yvonne
zondag 07 augustus 2022

Op weg naar het zuiden hier lekker overnacht. We zijn erg warm en gastvrij ontvangen, zo kom je echt even tot rust na een dag rijden op de snelweg. Voetjes omhoog en lekker even bijkomen. Lekker eten en een koud biertje staat klaar. Meer heb je niet nodig. We hebben met onze dochters inde 4 persoonskaart geslapen en dat was helemaal prima zo. Lekker uitgerust de reis hervat. We komen zeker nog een keer terug.

Ivo en Edith
zaterdag 23 juli 2022

Een midweek genieten van de chambre d’hôtes en de table d’hôtes. Prima geslapen op goede bedden. In de kamer een hangkast met veel hangertjes! Fijn gefietst door de schitterende omgeving. Fred en Annemarie hebben ons verwend! Le ciel bleu is een aanrader!

Carel & Yvonne
zondag 26 juni 2022

Voor de tweede keer waren we een week in Le Ciel Bleu voor een schilderweek. En opnieuw hadden we een geweldige week. Heerlijk gevarieerd en gezond eten, geen moeite is Fred en Annemarie te veel. Een ontspannen sfeer en een prachtige omgeving maken het compleet! Kortom een aanrader!

Sonja
vrijdag 10 juni 2022

De schilderweek was weer top! 'n Fijne en ontspannen sfeer en prima verzorgd met heerlijk eten en lekkere bedden. En dat alles in een fraaie glooiende omgeving. Kortom, een superfijne plek!!

Ros
donderdag 09 juni 2022

Wij hebben een nachtje bij Fred en Annemarie geslapen, we waren op de fiets en kwamen kliedernat aan, alles, we kregen een geweldig warm welkom waar we op dat moment o zo blij mee waren. Onze natte spullen werden gewassen en gedroogd en in de avond heerlijk genoten van hun kookkunsten en gezelligheid. Top adres!

Rudo & Jacqueline
zaterdag 30 oktober 2021

We hebben 5 dagen genoten!:
Van de B eb B
Van het eten
Van de mooie gesprekken met Fred en Annemarie
Van alle tips
Van de omgeving
Van cultuur en natuur
Voor de goede zorgen toen één van ons onverwacht een dokter nodig had
Van poes Truffel
Van ons gezin weer eens bij elkaar
Kortom het was geweldig
Gastvrijheid lijkt uitgevonden door Fred en Annemarie

Annemarie en Jaco
donderdag 28 oktober 2021

Lieve Annemarie en Fred,
Wat hebben wij weer heerlijke dagen gehad in september 2021, gastvrij lekker eten, en onze vertrouwde kamer. Het weer was ons ook goed gezind, kortom (top top top). Graag tot volgend jaar voor de 8e keer. Een lieve groet van Siem & Kitty voor de beste gastvrouw en gastheer.

Siem en Kitty
zaterdag 23 oktober 2021