Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Voor de 2e keer het wine and dine weekend meegedaan. Het was weer fantastisch verzorgd. Heerlijk om met elkaar de diners te maken waar nodig ondersteund door Fred en Annemarie.
En weer ontzettend gastvrij ontvangen en verzorgd. Prima kamers en heel gezellige nieuwe uitbouw aan de keuken.
Op naar het wine and dine van 2020!

Peter en Birgit
zaterdag 16 november 2019

Na een prachtig Vogelaarsweekend en een zeer gelaagd Bierweekend hebben we 2 weken geleden een weekend "La Grande Guerre" meegemaakt. Ook dit derde weekend was wederom goed georganiseerd door Annemarie en Fred. Heel veel geleerd van de omgeving en de geschiedenis van dit gebied. De ontbijtjes, lunches ,dinertjes en avondborrels waren weer zeer goed verzorgd en gezellig samen met de andere gasten. .Ook onze kinderen (twintigers) die voor het eerst mee waren, waren zeer verrast en hebben een prachtig weekend gehad. We houden de website en Faceboekpagina in de gaten voor het boeken van een volgend weekend in Le Ciel Bleu. Die gaat er vast en zeker komen.

Betty en Menno
donderdag 26 september 2019

Lieve Annemarie, Fred en jullie leuke 4-voeters. Samen hebben julie mij en vriendin Corien een paar hele gezellige dagen bezorgd. Ook hebben jullie ons veel van de mooie streek geleerd en laten genieten.

Marijke Besselink
zondag 04 augustus 2019

Sfeervol verblijf met erg lekker diner en ontbijt . Verzorgde kamer, smaakvol ingericht . Gezellige gastheer en gastvrouw . Dank voor de gastvrijheid !

Lex en Marjo
zondag 04 augustus 2019

Beste Annemarie en Fred,

tijdens het bezoek aan De Tour dit jaar hebben we van jullie Chambre d´hôtes gebruik mogen maken en dat was voor ons een schot in de roos. Mooie kamers die mooi, sfeervol en praktisch zijn ingericht. Ook jullie gezelschap hebben we zeer op prijs gesteld evenals de info die jullie konden geven over bezienswaardigheden in de regio. Ontbijt prima en er was zelfs hagelslag! Wij willen jullie hartelijk danken voor jullie gastvrijheid en ik denk dat we elkaar wel vaker zullen zien. Alle goeds en Vive le Tour, Wim en Geert

Geert & Wim
woensdag 24 juli 2019

Twee keer op doorreis overnacht op deze prachtige plek!! Heerlijke rust, goed bed, en fijne sfeer! Privacy zoveel je wilt, en als je dat wenst, kun je ook genieten van het overheerlijke eten samen met andere gasten. Joie de vivre!! Plek om nog eens terug te keren 🙂

Karin
dinsdag 23 juli 2019

Wat een fijne plek om aan te doen op reis naar het zuiden of de terug reis. Maar ook zeker om een paardagen te blijven. Gezellig ontvangst en s avonds heerlijk mee eten 4 gangen incl kaasplankje. Echt genieten. Mooie fiets en wandelomgeving. Dagje Metz of Nancy. Rusige omgeving een fijne plek om te onthaasten. Fred en Annemarie bedankt voor jullie gastvrijheid en we komen zeker weer terug.

Chris en Jolanda
zondag 30 juni 2019

Lieve Annemarie en Fred
Het was alweer de 4e keer dat we bij jullie zijn geweest op een bijzondere plek.
De gastvrijheid van jullie allebei is hartverwarmend, en de kookkunst van allebei is ook niet te versmaden, wat hebben wij ervan genoten, de bietensalade was wederom heerlijk.
De kamer was ook nu weer top, en het contact met de andere gasten was ook nu weer gezellig.
Het weer was heerlijk, wij hebben genoten, en komen zeker weer snel terug voor een 5e keer, jullie hebben een warm plekje in ons Haagse hart.
Een dikke knuffel van ons allebei
Siem en Kitty

Kitty & Siem
donderdag 16 mei 2019