Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Wat een fijne plek om aan te doen op reis naar het zuiden of de terug reis. Maar ook zeker om een paardagen te blijven. Gezellig ontvangst en s avonds heerlijk mee eten 4 gangen incl kaasplankje. Echt genieten. Mooie fiets en wandelomgeving. Dagje Metz of Nancy. Rusige omgeving een fijne plek om te onthaasten. Fred en Annemarie bedankt voor jullie gastvrijheid en we komen zeker weer terug.

Chris en Jolanda
zondag 30 juni 2019

Lieve Annemarie en Fred
Het was alweer de 4e keer dat we bij jullie zijn geweest op een bijzondere plek.
De gastvrijheid van jullie allebei is hartverwarmend, en de kookkunst van allebei is ook niet te versmaden, wat hebben wij ervan genoten, de bietensalade was wederom heerlijk.
De kamer was ook nu weer top, en het contact met de andere gasten was ook nu weer gezellig.
Het weer was heerlijk, wij hebben genoten, en komen zeker weer snel terug voor een 5e keer, jullie hebben een warm plekje in ons Haagse hart.
Een dikke knuffel van ons allebei
Siem en Kitty

Kitty & Siem
donderdag 16 mei 2019

Fantastisch Wine and Dine arrangement meegemaakt. Heerlijk samen koken en onder het genot van passende wijnen gegeten. Inkopen op de markt in Verdun, champenoise proeven. En heerlijk mijn verjaardag kunnen vieren, dat voortaan elk jaar!
Warme verzorging door Fred en Annemarie, als altijd!

Peter en Birgit
dinsdag 13 november 2018

Op doorreis naar ons huis in Frankrijk hebben we een overnachting gedaan bij Fred en Annemarie. Wij, en ook onze viervoeters, voelden zich erg welkom. De kamer was prima, het bed sliep heerlijk en het diner super lekker! Zéker voor herhaling vatbaar!

Rob en Lia
dinsdag 30 oktober 2018

Vorige maand op aanraden van vrienden voor een overnachting langsgekomen. We hadden een prima kamer en hebben heerlijk gedineerd en ontbeten. Fred en Annemarie zijn fijne mensen!!!
We komen hier nog eens terug.

Marja en Teunis
donderdag 20 september 2018

Wat een geweldige plek! Rust en hartverwarmende eigenaren Fred en Annemarie. Eten met liefde gemaakt. Een aanrader! Wij komen zeker terug.

Annelies en Addie
maandag 27 augustus 2018

We kijken terug op heerlijke dagen met leuke ontmoetingen, lekker eten, stadswandelingen en helemaal tot rust komen.
Fred en Annemarie, liefs voor jullie en de beestenbende!

Corné en Charlien
zaterdag 04 augustus 2018

Mijn zoon en i’, zijn een mid-week te gast geweest bij Fred en Annemarie. We hebben uitdagende klimmetjes gedaan met de racefiets maar ook heerlijk gekanoot op de Maas. Fred en Annemarie zijn leuke, open en gastvrije mensen die het verblijf een extra plus gaven. Dank daarvoor.

Johan
dinsdag 24 juli 2018