Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Onze zang workshop uitgebreid met extra dagen vooraf en een extra nacht na afloop.
En wat een goede keus was dat! Heerlijk echt kunnen aankomen in de warmte van Le Ciel Bleu, de warmte van Fred en Annemarie.
Wat kun je je hier echt heerlijk ontspannen voelen in een prachtige Chambres (Tables) d'Hotes. Genoeg te doen en zien in de omgeving, en daarna mooi gevoel van weer thuiskomen.
Groot compliment aan Annemarie en Fred om ook in wat grotere drukte de sfeer van rust zo steeds te kunnen bieden.
Nous Reviendrons!

Peter en Birgit
maandag 11 september 2017

Weer thuis na een heerlijk relaxed week. Zeer gastvrije ontvangst en heerlijk eten zorgden voor een topvakantie.

Cora
maandag 04 september 2017

Een AANRADER!!!
Door de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht van Annemarie en Fred hebben wij enorm genoten van ons verblijf in Le Ciel Bleu. Het was gezellig! en het diner was elke dag weer een heerlijke verrassing. Ook van de omgeving hebben we genoten.

Kees en Marjon
vrijdag 07 juli 2017

Fred en Annemarie, wij hebben het bij jullie erg naar ons zin gehad. Lekker gegeten en goed geslapen alles in een gezellige sfeer. Voor herhaling vatbaar!
Hartelijk bedankt!

Leon en Angela
dinsdag 04 juli 2017

We hebben weer enorm genoten van ons verblijf en de persoonlijke aandacht die fred en annemarie schenken. Het weer was dit jaar perfect dus ook een uitstapje naar het lac de madine gemaakt. Ook het avond eten was overheerlijk, ontbijt met veel eigen gemaakte producten. Een erg geslaagd verblijf.

Ernst
zondag 02 juli 2017

Fred en Annemarie, wij hebben het heel erg fijn gehad bij jullie de 4 dagen dat we bij jullie hebben gelogeerd.Het eten was ook voortreffelijk en niet te vergeten de heerlijke kaasplank(Karin)Wij komen graag weer bij jullie terug in september.Hartelijke groeten, Karin en Sander.Natuurlijk ook aan Vidor.

Sander en Karin Bosman
maandag 26 juni 2017

Fred en Annemarie bedankt voor het organiseren van alweer een geweldig fijne schilder workshop. Wat hebben we genoten van de ongedwongen sfeer en de geweldige hulp van docente Marieke van Dijk, die kans ziet iedereen op een hoger plan te tillen. Die op elke vraag een antwoord heeft en iedereen laat doen wat hij of zij graag wil. Niet moet en alles kan. Ik doe volgende keer zeker weer mee.

Ineke
dinsdag 06 juni 2017

Lieve Annemarie en Fred, nadat we twee keer bij jullie waren geweest wilden we nu nog een keertje langsgaan om jullie te bedanken voor alle service die wij van jullie mochten ontvangen. we hebben weer een hele leuke dag door en met jullie beleefd, hebben lekker ontbeten en gedineerd en zullen voor jullie altijd een war plekje in ons hart houden. dit is wel erg sentimenteel, maar zo voelen wij dat.
Cor en ik doen jullie de hartelijke groeten en raden een ieder die jullie aanklikt aan het ZEKER een dag te proberen.
Het ga jullie goed.
mmmmmmmmmm

Cor en Jan Groen
dinsdag 06 juni 2017