Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Lieve Annemarie en Fred,
Mijn eerste vakantie alleen begon bij jullie. Jullie hebben me vertroeteld, verwend en warm ingepakt. Ook al liep ik door de koude beek.
Dank jullie voor de onvergetelijke dagen.

Margot
maandag 12 september 2016

Zowel op weg naar ons vakantieadres, als op de terugweg naar huis hier overnacht en meegegeten. Heerlijk gegeten en het was heel gezellig. Annemarie en Fred maken met iedereen leuk contact. We voelden ons echt welkom

Marion Jetse Sijmen en Sterre
woensdag 24 augustus 2016

Samen met mijn ouders en 2-maanden oude dochtertje een aantal dagen bij Fred en Annemarie gelogeerd. Ze zijn heel leuk gezelschap: ontspannen, onderhoudend en heel vriendelijk. We hebben een super verblijf gehad. Mooie ruime kamers, een fijn kinderbedje en heerlijk eten. Bedankt!

Linda Luchtman
zaterdag 20 augustus 2016

na 4 dagen er geweest te zijn kunnen we terugblikkend zeggen dat we hebben genoten van ons verblijf: veel gelachen met Annemarie en Fred,heerlijk eten,mooi omgeving etc. Dank hiervoor!

Dirk Franssens
zaterdag 20 augustus 2016

Wij hebben hier 2 nachten verbleven op doorreis. Echt een prima b en b, erg gastvrij en ook geschikt om met (kleine) kinderen te zijn. Om een voorbeeld te geven: Onze jongste zoon was jarig en ze hadden vlaggetjes opgehangen en zelfs een cadeautje gekocht. Het eten was heerlijk en de kamers prima ( wij hadden de gite).

Marieke
dinsdag 16 augustus 2016

Met ons Kamerkoor een heerlijk weekend in le Ciel Blue doorgebracht, goed verzorgd door Annemarie & Fred. Het comfort van de kamers is uitstekend, ontbijt is ruim voldoende, ook werd er perfect rekening gehouden met mijn dieet beperkingen! Alle hulde.

Ernst Hermens
woensdag 20 juli 2016

Wat een geweldig leuke en gezellige schilderworkshop. Marieke is een superdocente (je denkt dat je niets kan en toch ziet ze kans je iets moois te laten maken) en Annemarie en Fred weten hoe ze gasten moeten ontvangen. Ik weet zeker dat ik de volgende keer weer mee doe.

Ineke
zaterdag 04 juni 2016

Ook op de terugweg van Spanje naar Nederland een stop gemaakt bij le Ciel Bleu, waar ons een warm onthaal, mooie kamer met prima bed en fantastisch biologische maaltijd wachtte. Chapeau Anne-Marie en Fred

Albert en Irma
maandag 23 mei 2016