Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Mijn zoon en i’, zijn een mid-week te gast geweest bij Fred en Annemarie. We hebben uitdagende klimmetjes gedaan met de racefiets maar ook heerlijk gekanoot op de Maas. Fred en Annemarie zijn leuke, open en gastvrije mensen die het verblijf een extra plus gaven. Dank daarvoor.

Johan
dinsdag 24 juli 2018

Lieve Annemarie en Fred
Het was alweer de 4e keer dat we bij jullie zijn geweest op een bijzondere plek.
De gastvrijheid van jullie allebei is hartverwarmend, en de kookkunst van allebei is ook niet te versmaden, wat hebben wij ervan genoten, de bietensalade was wederom heerlijk.
De kamer was ook nu weer top, en het contact met de andere gasten was ook nu weer gezellig.
Het weer was heerlijk, wij hebben genoten, en komen zeker weer snel terug voor een 5e keer, jullie hebben een warm plekje in ons Haagse hart.
Een dikke knuffel van ons allebei
Siem en Kitty

Kitty & Siem
maandag 02 juli 2018

Ook dit jaar hebben wij weer aan de workshop tekenen en schilderen meegedaan. De workshop was weer goed georganiseerd door Marieke.
Daarnaast heb ik ook veel kunnen wandelen en fietsen in de omgeving. Ook hebben we de stad Verdun bezocht en het recreatie meer waar een mooi strand is.

Het eten was goed verzorgd wat voor mij belangrijk is ivm met mijn dieet.

Het was een gezellige week en we hebben weer leuke mensen ontmoet. We gaan volgend jaar zeker weer.

Bert & Esther
maandag 18 juni 2018

Wij zijn afgelopen weekend met onze vrienden en hun kinderen en onze kinderen bij Fred & Annemarie geweest.
Wat hebben we het weer super gehad. Heerlijk geslapen, verrukkelijk gegeten en weer genoten van de prachtige omgeving. Het hele gezelschap was het er over eens, we gaan dit zeker nog een keer over doen. Bedankt weer voor jullie goede zorgen. Dikke knuffels!!

Ilonka & Arjen
dinsdag 15 mei 2018

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen...Prachtige kamers, mooi (eigen) sanitair en geweldige omgeving. Er zit zoveel liefde en warmte van de eigenaars in dit pand en in de manier waarop ze met hun gasten omgaan, het is een absolute aanrader. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven!!

Lilian
vrijdag 11 mei 2018

Grote ruime kamer met heerlijke douch en prima bed. Heerlijk gegeten en erg gezellig getafeld met de andere gasten/eigenaren.Voor herhaling vatbaar.

Bart Bankras
dinsdag 09 januari 2018

Al meerder keren gestopt aan begin of einde van onze vakantie met de kinderen. Wat een ontspanning! Fred en Annemarie zijn zeer warme mensen die gastvrijheid hebben uitgevonden. Zowel wij als onze kinderen genieten iedere keer weer! Pannenkoeken voor de kinderen en een overheerlijke maaltijd voor ons met altijd goed gezelschap. Kamers zijn ruim, verzorgd en zeer schoon.
Een echte aanrader.

Bianca Prins
dinsdag 09 januari 2018

Afgelopen weekend weer met onze vrienden bij Fred en Annemarie geweest voor een wandelweekend. Het was weer super georganiseerd. Mooie wandelingen gemaakt en wederom weer heerlijk gegeten. Het was weer een warm bad. Tot april lieverds.

Arjen en Eilonka
dinsdag 09 januari 2018