Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Wat een geweldig leuke en gezellige schilderworkshop. Marieke is een superdocente (je denkt dat je niets kan en toch ziet ze kans je iets moois te laten maken) en Annemarie en Fred weten hoe ze gasten moeten ontvangen. Ik weet zeker dat ik de volgende keer weer mee doe.

Ineke
zaterdag 04 juni 2016

Ook op de terugweg van Spanje naar Nederland een stop gemaakt bij le Ciel Bleu, waar ons een warm onthaal, mooie kamer met prima bed en fantastisch biologische maaltijd wachtte. Chapeau Anne-Marie en Fred

Albert en Irma
maandag 23 mei 2016

Op weg naar zuid Frankrijk overnacht bij Fred en Annemarie
Onderweg slecht weer maar binnen ben je dat gelijk vergeten in ėėn woord hartverwarmend ontzetten fijne gastheer en gastvrouw gelijk thuisgevoel bovendien heerlijke maaltijd
Voor herhaling vatbaar

Jaap Tineke Stamhuis
maandag 16 mei 2016

We hebben weer een paar heerlijke goed verzorgde dagen door gebracht bij Fred en Annemarie.
Nu in de paarse kamer, we komen nog wel een keer terug want we hebben ze nog niet allemaal gehad, dus tot ziens

Peter en Catharina
dinsdag 03 mei 2016

Onderweg naar Spanje, gastvrij onthaald door Anne-Marie en Fred. Je voelt je er meteen thuis. Dat gold ook voor onze bordercollie.
Een zeer gezellige avond met heerlijk eten. Nu puzzelen of we op de terugweg weer via Deuxnouds aux Bois kunnen rijden.

Albert en Irma
woensdag 09 maart 2016

Aangetrokken door de goede recensies en het leuke aanbod, deelgenomen aan het "Kookweekend" bij Le Ciel Bleu.

Een leuk gezelschap van 5 deelnemers en de 2 eigenaren leidde tot een erg gezellig weekend, waar gezamenlijk zeer uitgebreid en overheerlijk is gekookt en gegeten.

Ik eet nooit paddestoelen, maar het was heerlijk! Evenals de kastanjesoep, de risotto's, en het waanzinnig lekkere dessert. (en dan noem ik maar een klein deel van de gerechten die gemaakt en gegeten zijn).

Het was een erg leuk weekend, voor herhaling vatbaar.

Arjen & Maaike

Arjen Hermanns
zondag 01 november 2015

Bij veel toeristen is ze onbekend. Misschien is dat te wijten aan haar ligging. Haar buur, de Champagne, maakt het haar wellicht niet gemakkelijk zich staande te houden. Maar de Lorrain heeft op zijn minst een paar voordelen die de Champagne mist. Le Ciel Bleu , een chambre d'hotes zonder pretentie uitgebaat door Annemarie en Fred, is zo'n voorbeeld. Storm, grijs of regen, binnen blijft le ciel bleu.
Daarom verkoos ik, bij mijn vertrek, Annemarie te zoenen en Fred een knuffel te geven in plaats van het obligatoire handjes schudden. Zij bleven vanaf de eerste seconde zichzelf.
Als ik even mag beste lezers, als je ooit in hun buurt bent 😉
Jim en Annelore

Annelore & Jim
maandag 21 september 2015

Leuk!
Zoals een B&B hoort te zijn!
Voor je het weet zit je met de gastvrije, enthousiaste eigenaren én zes andere gasten te genieten van de kookkunsten van Annemarie en Fred.
In combinatie met de mooie kamer:Aanrader!
Als we ooit weer eens in de buurt moeten zijn is de keus snel gemaakt

Marieke en Ernst
woensdag 02 september 2015