Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Fred en Annemarie bedankt voor het organiseren van alweer een geweldig fijne schilder workshop. Wat hebben we genoten van de ongedwongen sfeer en de geweldige hulp van docente Marieke van Dijk, die kans ziet iedereen op een hoger plan te tillen. Die op elke vraag een antwoord heeft en iedereen laat doen wat hij of zij graag wil. Niet moet en alles kan. Ik doe volgende keer zeker weer mee.

Ineke
dinsdag 06 juni 2017

Lieve Annemarie en Fred, nadat we twee keer bij jullie waren geweest wilden we nu nog een keertje langsgaan om jullie te bedanken voor alle service die wij van jullie mochten ontvangen. we hebben weer een hele leuke dag door en met jullie beleefd, hebben lekker ontbeten en gedineerd en zullen voor jullie altijd een war plekje in ons hart houden. dit is wel erg sentimenteel, maar zo voelen wij dat.
Cor en ik doen jullie de hartelijke groeten en raden een ieder die jullie aanklikt aan het ZEKER een dag te proberen.
Het ga jullie goed.
mmmmmmmmmm

Cor en Jan Groen
dinsdag 06 juni 2017

Met ons hoofd nog in de wolken... we waren hier voor een workshop zang + klein optreden in het dorpskerkje. Fred en Annemarie dank voor alles! Heerlijk eten, relaxte sfeer, gezelligheid, tips, het lenen van Vidor..liefs, Annet, Anneke, Cora, Conny, Gerlinde, Heleen, Rosanne en Charlien

Vocal Group Lava
dinsdag 30 mei 2017

Heerlijk we gaan Annemarie en Fred weer lastig vallen. Geintje hoor, we zijn blij dat we eind mei nog 5 dagen de Gite konden krijgen. We gaan er van genieten, dat weet ik zeker.
Annemarie en Fred tot 28 mei

de Groe(n)tjes

Cor en Jan Groen
donderdag 06 april 2017

Lieve Annemarie en Fred,
Mijn eerste vakantie alleen begon bij jullie. Jullie hebben me vertroeteld, verwend en warm ingepakt. Ook al liep ik door de koude beek.
Dank jullie voor de onvergetelijke dagen.

Margot
maandag 12 september 2016

Zowel op weg naar ons vakantieadres, als op de terugweg naar huis hier overnacht en meegegeten. Heerlijk gegeten en het was heel gezellig. Annemarie en Fred maken met iedereen leuk contact. We voelden ons echt welkom

Marion Jetse Sijmen en Sterre
woensdag 24 augustus 2016

Samen met mijn ouders en 2-maanden oude dochtertje een aantal dagen bij Fred en Annemarie gelogeerd. Ze zijn heel leuk gezelschap: ontspannen, onderhoudend en heel vriendelijk. We hebben een super verblijf gehad. Mooie ruime kamers, een fijn kinderbedje en heerlijk eten. Bedankt!

Linda Luchtman
zaterdag 20 augustus 2016

na 4 dagen er geweest te zijn kunnen we terugblikkend zeggen dat we hebben genoten van ons verblijf: veel gelachen met Annemarie en Fred,heerlijk eten,mooi omgeving etc. Dank hiervoor!

Dirk Franssens
zaterdag 20 augustus 2016