Gastenboek

U bent nu hier: :Home/Gastenboek

Wij  doen ons uiterste best u te verwennen en u het thuisgevoel te geven in onze Chambre d’Hôtes “Le Ciel Bleu”.  De beste reclame komt van onze gasten, dus laat u inspireren door hun verhalen. Onderstaand vindt u reacties van de gasten van Le Ciel Bleu .Als u zelf een bericht wilt achterlaten, dan vindt u rechts het formulier om dat te doen. We stellen het zeer op prijs.

Lieve Annemarie en Fred,
Onze eerste kennismaking met een Chambre d' Hôtes. Wij hadden het niet beter kunnen treffen. Jullie waren gastvrij, attent, onderhoudend en zorgzaam. Het eten en de wijn waren heerlijk en wij hebben genoten van de leuke avonden met de andere gasten.
Wij komen beslist terug.
Bedankt,
Loek en Mia

Loek en Mia de Jonge
zondag 13 juli 2014

Lieve Fred en Annemarie,

We hebben zo genoten van ons lange weekend bij jullie, het was heerlijk. Schitterende kamer, schitterend weer, zalig gegeten, genoten van de contacten met de andere gasten en uiteraard van jullie en jullie gastvrijheid. En wat wonen jullie daar toch in een mooi stukje Frankrijk. Gauw weer eens overdoen. Bedankt en tot de volgende keer!

Guus & Linda
dinsdag 17 juni 2014

Graag wil ik nog even meegeven dat in retrospectie op ons weekend in D-a-B, alle deelnemers rondlopen met een brede smile omwille van de gastvrijheid, de dienstbaarheid en alles wat met het uitbaten van een B&B te maken heeft en dat dat allemaal ver boven de gemiddelde goede ervaring mag gerangschikt worden. Hebben een reuze weekend bij jullie doorgebracht en zijn er dankbaar voor. Achteraf besef ik eigenlijk nog meer hoe goed het was, eerder dan op het moment zelf omdat ik dan met teveel andere dingen bezig moest zijn.

Bedankt!

Groeten van iedere moto en passagier die erbij was.

Luk Paelinck
woensdag 11 juni 2014

Wij hebben een geweldig verblijf gehad in de meivakantie. Samen met onze 3 kinderen. Fred en Annemarie zijn erg gastvrij. En de kids vinden het verblijf leuker als centerparcs

Madelon & Remco
dinsdag 27 mei 2014

Practige website geworden lieve mensen! Echt iets om trots op te zijn! jullie levenswerk heeft een uitzonderlijk mooie vorm gekregen die heel veel succes en leuke gasten gaat brengen!

Hannah
dinsdag 27 mei 2014

Hallo Fred en Annemarie.

Bedankt dat jullie ondanks, de klap van Fred op mijn hoofd, ons toch een heerlijke avond hebben bezorgd. Het eten was lekker en gezellig, pressies waarom wij een chambred'hote nemen in plaats van een hotel.
Succes met de rest van de verbouwing, wij raden jullie adres zeker aan. koppie is weer helemaal oké.

Cor en Jan

Jan Groen
dinsdag 20 mei 2014

Lieve Fred en Annemarie,

Wat hebben wij genoten van ons lange weekend in Le Ciel Bleu. Jullie maaltijden waren verrukkelijk, de kamer en de bedden waren prima en de omgeving is werkelijk fantastisch: mooie natuur, historie, cultuur, prachtige uitzichten en een goede uitvalsbasis om heerlijk te wandelen of te fietsen. En dan niet te vergeten: het heerlijk kabbelende beekje voor de deur en als het donker is de mooie sterrenhemel bekijken.
We komen graag weer terug.
Peter en Catharina

Peter en Catharina
dinsdag 06 mei 2014

Lieve Fred en Annemarie, de foto's op de site doen de werkelijkheid onvoldoende recht! Wat staat jullie gastvrije huis in een lieflijk dalletje, en wat heerlijk om in de keuken of bij het stroompje aan de overkant aan de picknicktafel te genieten van jullie zelfgemaakte brood! Om over de heerlijke avondmaaltijden nog maar te zwijgen. Ook de omgeving was een aangename verrassing, met glooiende heuvels, her en der een vergezicht, een rijke geschiedenis en vanalles te doen, van brocante tot wandelen, kanoen, kasteeltje tot musea. We komen graag een keer terug!

Marcel, Hilde, Liam en Collin

Hilde de Bruijn
dinsdag 06 mei 2014