Schilder-cursus, van weekend tot 10-daagse…

U bent nu hier: :Home/Workshops/Schilder-cursus, van weekend tot 10-daagse…

 

Onder leiding van onze zeer ervaren docente Marieke van Dijk heb je de keuze uit een weekend, een week of een schilder 10-daagse. Marieke van Dijk is een allround kunstenares (schilderen, tekenen, naaldwerk, decoraties, handvaardigheid). Ze heeft de opleiding tot docent handvaardigheid afgerond en veel applicatiecursussen op het gebied van creativiteit gevolgd (o.a. schilderen met acryl, boetseren, lingerie maken, schrijfopleiding, kalligraferen, weven, wolwerk enz.)

Ze kan als geen ander op een plezierige, open manier op elk niveau lesgeven en cursisten nieuwe technieken en vaardigheden aanleren. De eigen inbreng, wensen en vaardigheden van elke cursist staan voorop.

Vrijdagochtend wordt gebruikt om het grote werk waar je deze dagen aan gaat werken op te zetten. Marieke zal je hierin begeleiden. Daarnaast wordt er elke volgende ochtend een techniek of materiaalgebruik uitgelegd waarmee er die ochtend gewerkt kan worden.  Je kan ook doorwerken aan je eigen grote werk of iets heel anders. In elk geval is Marieke er om je te begeleiden.

De middagen zijn vrij te besteden maar Marieke is voor vragen beschikbaar. Fred en Annemarie zorgen voor de inwendige mens en samen maken we er een gezellige tijd van, zodat je met mooie werkstukken en helemaal opgeladen huiswaarts keert. Er is uiteraard ook gelegenheid om bv. te wandelen, te luieren of gezellig een stadje te bezoeken.

 

Schilder-cursus, van weekend tot 10-daagse...

245,-Weekend
490,-Week
695,-10 daagse
  •  16 t/m 26 Mei 2019
  • Prijs per persoon op basis van 2-persoons kamer.
  • Inclusief:
  • Overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, hapjes, koffie en thee, materialen*, toegang tot bv musea* (*Indien van toepassing)
  • Exclusief overige drankjes
  • Aankomst:Donderdag na diner. Vertrek: Donderdag na het ontbijt of zondag na de lunch