Het “rare” jaar 2020,

Dit was voor iedereen een raar jaar. Uiteraard hebben ook wij te maken gehad met de Corona maatregelen. Het voorjaar was stil zonder gasten. Gelukkig hebben we in de zomer heel veel gezellige gasten ontvangen en konden we weer koken! Uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen. We vonden het belangrijk dat iedereen een ontspannen vakantie kon beleven. Na de zomer werd het helaas weer stil. Deze maanden in het najaar hebben we gebruikt om onze gastenkamers een opknapbeurt te geven.

  • Kamer Campanule is een gezellige kamer met een Art Deco sfeer. De goudkleurige accenten in de kamer en de badkamer zorgen voor een chique uitstraling.
  • Kamer Tilleul is helemaal in Art Nouveaustijl met sfeervolle accenten. De groene kleur en de mooie oude kastjes geeft de kamer een rustige uitstraling.
  • Kamer Pivoine is een “lieve” kamer. We hebben de kamer in rustige roze tinten uitgevoerd waardoor je, als het ware, in een warm bad stapt. De sfeer in de kamer is modern romantisch.

In al onze kamers hebben we nu douchedeuren geplaatst.

De grote badkamer die bij Pivoine (en de gîte) hoort, hebben we een chateau-sfeer gegeven. Je kunt daar heerlijk in het bad liggen en genieten  van het kleurrijke geheel.